Markedsmateriale

Her finner du alt du trenger av markedsmateriale for SBIO Athletics, og de retningslinjene som følger ved bruk av disse. Har du noen spørsmål, ta kontakt: info.athletics@sbio.no

Navn/varemerke

Det er kun to tillatte former å tiltale stabsfunksjonen på: SBIOA eller SBIO Athletics. Det er ikke lov å gjøre endringer i navnet, da det vil vanne ut varemerke. I ekstern sammenheng skal alltid SBIO Athletics brukes, men i lengre tekster kan man referere til SBIOA om SBIO Athletics har vært nevnt tidligere i teksten.

SBIOA

SBIO Athletics

Logo

Logoen består av SBIOA-løven og skriften “SBIO Athletics” enten på høyre side (horisontal verjon) eller under (vertikal versjon). Logoen er blå med transparent bakgrunn. Logoen inneholder elementer av SBIO-logoen, både i farge (Pantone 540 C) og font (Proxima Nova), og skaper et helhetlig inntrykk og tilkobling til SBIO.

Det skal ikke gjøres endringer på SBIOA-logoen uten godkjenning fra generalforsamlingen. Logoen skal alltid representeres i sin helhet, og skal ikke strekkes, forskyves, eller på annen måte forandres i farge eller fasong. Dette inkluderer også teksten, som alltid skal ha samme plassering og størrelsesforhold til SBIOA-løven. Det er kun de tre fargene som er beskrevet under som er lov å bruke (original blåfarge, hvit og unntaksvis svart).

Horisontal logo skal brukes i tilfeller hvor den står ved siden av utvalgslogo og/eller SBIO-logo. Den skal ha lik høyde som utvalgs- og SBIO-logoen. Logoen skal generelt plasseres nederst til høyre i mediet, og til venstre for SBIO-logoen (se retningslinjer for SBIO-logoen). Primære bruksområder for horisantal logo er det meste av gra sk materiale, trykket eller digitalt. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til plakater, brosjyrer, hjemmeside (forside som et minimum) etc.

Vertikal logo skal brukes i tilfeller hvor den står over/under utvalgslogo og/eller SBIO-logo. Den skal ha lik bredde som utvalgs- og SBIO-logoen. Primære bruksområder for vertikal logo er klær, beach ags etc. På klær skal i hovedsak logoen brukes på venstre erme, under SBIO-logoen, eller som hovedelement på ryggen. I noen tilfeller, f.eks for SBIOA-styret, kan logoen brukes på venstre bryst evnt med navn og tittel under logoen. På bryst skal den horisontale versjonen benyttes. På underdeler skal logoen trykkes om plagget ikke er en naturlig del av en uniform med en overdel med SBIOA-logoen påtrykket. Den vertikale versjonen av logoen skal i så fall trykkes foran på venstre lår.

Logo er produsert for SBIOA av ANC AS. Kontaktinformasjon: Andreas Næss, 41613323, post@anc.as

SBIO Athletics-løven

Løven kan brukes alene i tilfeller hvor det ikke er naturlig å ha med “SBIO Athletics”, f.eks som favicon på hjemmeside. Hør med SBIOA-styret om du er i tvil.

Farger

Blåfargen i SBIOA-logoen er beskrevet til høyre. Logoen skal alltid brukes i sin originale blåfarge, eller i hvit om den skal brukes på mørk bakgrunn.

Det er viktig at fargen gjengis riktig i trykk. Bruk derfor primært Pantone (PMS) fargegjengivning når logoen skal trykkes.

I helt spesielle tilfeller, f.eks svart/hvitt plakater, kan logoen i svart brukes. Den fargede versjonen er alltid å foretrekke om mulig.

Colour
NameNavy blue
Pantone (PMS) for full colour printing540 C
CMYK for 4 colour printing100, 57, 12, 66
RGB for screen0, 48, 87
HEX for web#003057

Last ned

Her kan du laste ned alle filer. Lest retningslinjene nøye før du bruker logoen.